Followers

Wednesday, May 5, 2010

Letih juga



Harga kat pasar malam /Kuantan Parade - RM 25.00
sebelah ada 13 lubang
dua belah 26 lubang
satu button - RM 2.00
kalau 26 button = RM 52.00
Jadi semua semua RM 25.00 + 52.00
Jumlah besar = RM 77.00

Letih jugak lah.

21 comments:

Cikgu Jang .. said...

takpe...janji hati puas..

zulkbo said...

salam,
memang letih gini
selipar jer weh
he he he..

akuanakpahang said...

Anok kawan hari meletik nok ke selipar neh, bila pakai lama panes hehehe sebab hok tiruan huhuhu...maka itu regenya.

CekWa said...

memang memeningkan bila budak2 mintak button ni selagi tak penuh kat selipar diaorang tuh!Tp bila tgok lama2 lawo pulak, sampai kite sendiri pun nak beli gak.

pB said...

anak pB pakai croc pasar malam gak

sayang duit nak beli yg mahal mahal tu

Cik SHiN~JU said...

Salam...
koi gemor sgt selipor crocs nih..
selesa dipakai...
baru ni ade sales kat ikano..70% weh..berbaloi2..koi beli button kat pekan sari Pekan jer...

Jejaka Desa said...

Sedak juge makey selipor ni weh....

endiem said...

Cik gu jang..
anak anak tentu puas hati, tapi mak ayah kena kira kira jugak.

endiem said...

zulkbo..
letih letih juga , tapi kena ikut juga peredaran masa kot.

endiem said...

yassin..
budak budak , kadang kala kena ikut juga kerenahnya..

endiem said...

cekWa..
lagi tak penuh lagi mintak, kadang2 buat tukaran dengan kawan dia.

endiem said...

pB..
Croc pasar malam pun sama juga.. nak pakai untuk main main ..selesa juga , ringan.

endiem said...

cik Shin..
budak budak pun tahu button yg ori atau tidak, dema tu tak emboh beli kat pekan sari.

endiem said...

jejaka desa..
sedak, ringan pakai buat gi mancing kat benteng sg kuantan.

relevan said...

Tak per..perabis pun bukan untuk orang lain..

maiyah said...

fuhh! mmg lotih..

Mazru Majid said...

salam endiem...

mahal jugek weh..maru gitu

endiem said...

relevan..
sesekali tak pelah.

endiem said...

maiyah..
fesyen masakini..

endiem said...

mazru..
salam.. yg tak ori pun rege dah macam tu..

Amsyahril Syahril said...


Assalamualaikum Tuan/Puan.

Saya mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
Tour operator & Travel Agency

Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

Contact person : Amsyahril
Mobile : +6285263007445 ( WhatsApp )
E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.