Followers

Monday, July 12, 2010

Award dari Cik Shin Ju


Terima kasih kepada Cik Shin Ju dari Blog Anak2 D.J. yang telah memberikan award kepada koi. Sorilah kerana lambat respon kepada pemberian ini. Jadi untuk melayakkan koi menerima award ini , berikut adalah tindakan yang diperlukan oleh sipemberi award:-

1. anda mesti memuji si pemberi award:

Si pemberi award seorang yang komited kepada blognya. Suka menulis, banyak idea-idea. Kadang kadang penulisannya berbentuk jenaka dan boleh menghibur kome. Blognya juga sangat diminati ramai dan pengikutnya melebihi 260 orang.
Tapi yang lebih pentingnya dia adalah orang pahang jugak.

2. Sila beri award kepada 10 bloggers lain

kalau ikutkan hati nak bagi kepada semua blogger atau rodong maya . Tapi dah syarat macam tu kena ikut lah. Kali ini nak bagi blogger perempuan saja.

1. Auntie Yan

2. Shaba Areena

3. Lipislady

4. Kunang kunang

5. Sha

6. Zizou

7. pB

8. Intan RH

9. hai

10. mok de

yang lain tunggu lagilah, kot kot ada award yang lain pulak.

3. Nak beri tahu semua blogger diatas supaya ambil award ini.

4. Bagaimana anda boleh digelar sebagai blog yang best, great.

itu kena tanya pemberi award..Dia yang buat penilaian tapi, blog dia memang best.

terima kasih.


10 comments:

akuanakpahang said...

Salam rodong Tahniah...semoga ceria sokmo.

cemomoi said...

ngeh3kena puji dulu baru bley amik?

AuntieYan said...

Salam En. Endiem,

Ha!...ha!...layak ke Auntie terima Award ni?...tapi tak kisah le dah orang beri kita terima saja, kang dikata menolak rejeki pulak.

Terima kasih banyak le...macam mana cara nak bawak balik ni?? :-(

hai said...

tahniah aok dapat award...tq sebab bg koi plak...fening gak,goner nak bwk balik ni ....koi try dulu...huhuhu!!!

Webmaster@Echam said...

Endiem,
Elok ngatlah tu menjawab tag.. keh.. keh.. keh...

Sha said...

salam:)

rasanya blm layak utk award se gah tu sbb blog saya hanya kisah hidup saya.

Tapi rezeki jgn ditolak, timakasih.

piewahid said...

tahnioh la.
blog aok pun mmg best!

Cik SHiNJU said...

Salam, tima kasih sudi tima award nih..:) bab puji2 tu mmg dah ade dlm tag tu...huhu...koi ngikut org terdahulu jer...apepun,blog aok beh n byk info sal negeri kita...Tahniah :)

Mazru Majid said...

salam..

tahniah...

amik lagi awrd dari koi pulok te..

Jejaka Desa said...

Tahnioh rodong