Followers

Saturday, September 5, 2009

Menjawab Tag - Echam

Menjawab Tag Echam mengenai bag.

Macam godong-godong lain, koi pun ada bag yang selalu bawak pergi kerja.

1. Bag ini koi dapat free je. Ini pun gambor dia.









2.Apa dalam bag ini.
Dalam macam macam ada alatan yang koi gunakan atas urusan rasmi sahaja( Lihat gambor). Kadang kadang kena bawak bag iringan. Nak isi semua dalam bag ini tak muat.

3.Mengapa suka bag ini.
Tak de arah dah, bag ini je yang ada. Lagi pun ia ringan senang cebet merata2.

4. Kenangan manis bersama bag ini.
Bag ini pernah hilang selama 6 bulan, dengan perkakas dalamnya sekali. Melilau koi mencari nya. Jumpa di bawah katil. Tah sapa meletaknya disitu.

5. Nak tag godong-godong.
Nanti dululah.

8 comments:

relevan said...

Weh..itu hair drayer ke penebuk lubang?..lor hammer pun aok bawok kulu kilir?..siap dengan skrew pemandu sekali..ishk2..aok jangan..

Webmaster@Echam said...

Uishhhh.. aok buat urusan apa ni??? terima kasih pada aok dan abg syed sbb jawab tag koi...

pB said...

memang beg tu ringannnnnnnnnn


kawe adu jugo
free jugok tuuu

a kl citizen said...

assalammualaikum
godong2 tu ...kawan2 ke?

sorila...
tak berapa nak faham bahasa dialek pahang ni
memang suami saya orang pahang, tapi duduk tengah bandar...
so cakap melayu biasa je..

lagi satu

aok tu apa?

endiem said...

relevan..
apa pulok hair drayer..koi bukannya nak mandi.

Echam..
Tu lah aok.. tanya lagi beg koi..tapi ini untuk cari rezeki halal punya.

pB..
Bag free jangan di sia2kan..

a kl citizen..
godong tu makna nya kawan kawan..
aok maknanya awak atau kamu..
tapi kalau lagi nak paham pgi blog
http://caklam.blogspot.com
atau
http://loratpahang.blogspot.com

Anonymous said...

releven.. modify sikit penebuk lubang tu. mata dia ganti dengan putik kapas...buat korek telinga best ooooo....menido...

mazru(9m2mzr) said...

hehe..macam macam mende dalam beg aok te yak...

koi dok buat lg tag dari webmaster ni..

lepas raye la gamoknye

endiem said...

Anonymous..
mana boleh buat cam tu.. batallah pose..

mazru..
tu je lah dalam beg koi.. tak delah botol air gau pada bulan pose ni..